Sinds jaren worden we bijgestaan door Frank Maessen van Kenniscentrum Veiligheid 365 BV en loodst hij ons met zijn collega’s door de steeds veranderende materie en ontwikkelingen van de VCA en ISO9001 managementsystemen. Ook de VCA en BHV opleidingen worden door hen georganiseerd. 

Ze spreken onze taal, komen hun afspraken na, begrijpen ons en vullen ons daardoor perfect aan!  

Maurice en Ronald Bartels, Directie Bartels Montage BV

Al twee jaar nu werken we zeer prettig samen met Kenniscentrum Veiligheid 365 BV voor een veiligere werkomgeving binnen bedrijven. Van het opstellen van een RI&E en bedrijfsnoodplan tot het opmaken van vluchtwegplattegronden. Door de kennis, flexibiliteit en professionele uitvoering, hebben we samen al voor vele ondernemingen de veiligheid op de werkvloer weten te verhogen.

Alon Bromet, Operational Manager CheckYourSafety

Door de kennis en kunde van de mensen van Kenniscentrum Veiligheid 365 BV zijn wij elk jaar weer goed voorbereid op de VCU audit o.a. door het uit laten voeren van een interne audit. Daarnaast kunnen we altijd een beroep op hen doen bij vragen wat betreft het VCU veiligheidssyteem.

Christian van der Poel, Hoofd Planning DUS BV

Al vanaf het begin van onze VCA certificering ervaren wij de samenwerking met de specialisten van Kenniscentrum Veiligheid 365 BV als zeer prettig. Dankzij hun deskundige ondersteuning is de transitie naar de huidige VCA norm probleemloos verlopen dit jaar. Ook voor het opleiden van onze medewerkers kloppen wij regelmatig bij Kenniscentrum Veiligheid 365 BV aan.

Emile Martin, Directeur Fluidor Services BV

Al gedurende een aantal jaren worden wij als uitzendorganisatie naar volle tevredenheid door Kenniscentrum Veiligheid 354 BV ondersteund bij het up-to-date houden van ons gecertificeerd VCU veiligheidssysteem.

Ramazan Aygunduz, Algemeen Directeur JobforYou BV

Al jaren worden wij ondersteund en geadviseerd door de mensen van Kenniscentrum Veiligheid 365 BV bij het up-to date houden van ons gecertificeerd VCA veiligheidssysteem. Mede hierdoor hebben we een hoog veiligheidsniveau bereikt en kunnen we terugkijken op een lange periode zonder ongevallen. Ook het laten volgen van VCA en BHV cursussen bij Kenniscentrum Veiligheid 365 BV heeft zeker toe bijgedragen.

Peter Kop, Directeur Las Montage Holland BV

In de aanloop naar onze VCA en ISO9001 certificering bleken de adviseurs van Kenniscentrum Veiligheid 365 BV zeer constructief en vakbekwaam. Ook bij het uitvoeren van onze Risico Inventarisatie en Evaluatie en het up-to-date houden van beide managementsystemen kunnen wij vertrouwen op de vakkennis en flexibiliteit van Kenniscentrum Veiligheid 356 BV. Ook voor cursussen zoals VCA en BHV maken we gebruik van het netwerk van deze specialisten.

Frans de Bilde, Directeur MOSA Aggregaten BV

Frank van Kenniscentrum Veiligheid 365 BV is al ruim 10 jaar onze vraagbaak voor diverse veiligheidszaken.

Hij zorgt ervoor dat we tijdig op veranderende VCA eisen en/of wetgeving inspelen, houdt ons scherp, reageert snel en is praktisch!

Hans Rongen, Directeur Rotako BV

BP² is uitvoerder van machinale boringen in het kader van milieu-bodemonderzoeken en sinds 2014 VCA gecertificeerd. Sindsdien helpt Kenniscentrum Veiligheid 365 BV ons bij het up to date houden van het systeem, bij de interne en externe audits en met vragen die in de loop van onze activiteiten op het gebied van veiligheid naar boven komen. Vlot, reactief en met voldoende oog voor de eigenheden en limitaties van een klein bedrijf wordt ervoor gezorgd dat BP² over een in de praktijk werkzaam VCA-systeem beschikt dat tevens zonder noemenswaardige problemen de jaarlijkse audits doorstaat.

Peter Janssens, zaakvoerder BP².

Door Kenniscentrum Veiligheid 365 BV wordt de documentatie van ons ISO en VCA managementsysteem beheert en zij ondersteunen ons bij de uitvoering van de interne en externe audits. Ook werken wij samen aan het vorm geven van ons risicomanagement systeem. Door de openheid, het enthousiasme en de kennis van zaken ervaren wij de samenwerking als bijzonder prettig en hopen deze nog lang voort te mogen zetten!

Albert Jan van de Breevaart, Directeur Bouwbedrijf Boogert BV

Met dank aan KV365 hebben wij een zeer praktische HLS (High Level Structure) opgebouwd waarmee we zeer effectief kunnen werken. Bij de audits sluiten we naadloos aan op actuele vragen. Ondanks dat certificering geen kerntaak van ons is, zijn we door de samenwerking met KV365 in staat om de audits zelfstandig en met een uitstekend resultaat af te ronden. Zelfs de auditeur wordt er blij van. We gaan met plezier verder met KV365 om onze HLS verder te optimaliseren en zo smart mogelijk in te richten.

Aarnoud van ’t Hof, Algemeen Directeur Hovenier van der Heijden BV