CERTIFICERINGEN & NORMERINGEN

Veiligheid voert door in alles.
Veilig leven betekent ook veilig werken. En veilig werken is veilig leven.

Binnen ieder type organisatie vormt de norm rondom veiligheid een rode draad. Het dient als basis voor alle uitvoerende werkzaamheden.

Certificeringen en normeringen

Wij helpen en/of adviseren uw bedrijf om uw processen te stroomlijnen, of bij het behalen van een certificering of normering. Wij bieden u een digitaal managementsysteem. Met het online managementsysteem kunt u zelf of met behulp van ons snel en voordelig het proces rondom je certificeringen automatiseren.

Onze templates werken naadloos met elkaar samen waardoor je geen “dubbele” registraties hoeft te doen. Samen vormen ze één integraal managementsysteem wat eenvoudig is uit te breiden met je eigen procedures, flowcharts, formulieren, handboeken en rapportages. Zo blijf je altijd up to date en in control!

Certificerings- en normeringspakketten

Do it yourself
Bij dit pakket ontvangt u van ons het gewenste digitale managementsysteem, u vult dit geheel zelfstandig in en organiseert zelf de certificering bij een certificeringsinstantie.

Coaching
Bij dit pakket ontvangt u van ons het gewenste digitale managementsysteem, u vult dit zelfstandig in en wij coachen en controleren het ingevulde managementsysteem. U of wij organiseren de certificering bij een certificeringsinstantie.

Op maat
Wij vullen het gewenste managementsysteem in en organiseren de certificering bij een certificeringsinstantie.

2023: Jaar van het veilig werkenSchrijf je in voor de nieuwsbrief

Veiligheid op de werkvloer is van levensbelang, niet alleen rondom (herhaal)cursussen, maar 365 dagen per jaar.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg dat veiligheid op de werkvloer jaarrond op de agenda staat.