ISO 22000

ISO 22000 is een risicoanalyse die geldig is voor elke vorm van productie,  verwerking en handel in de voedingsindustrie. Als je als bedrijf voedsel produceert, transporteert of verkoopt, dan dien je te voldoen aan specifieke kwaliteitseisen. Aan de hand van een ISO 22000-certificering is het duidelijk dat je product voldoet aan de gestelde eisen. Het ISO 22000 certificaat is niet alleen van belang voor jouw bedrijf, maar ook voor je relaties. Toeleveranciers in de voedselketen kunnen namelijk van jou verwachten dat je ISO 22000-gecertificeerd bent.

Als ondernemer binnen de voedselproductieketen heb je te maken met tal van strenge veiligheidseisen op het gebied voedsel. Deze zijn vastgelegd in de Codex Alimentairus. Deze codex is het resultaat van het werk van de Europese autoriteit op het gebied van voedselveiligheid. 

Een digitaal managementsysteem voor ISO 22000

Veel bedrijven zijn al overgestapt van een “handboek in de kast” naar een SharePoint omgeving of een DMS (Document Management Systeem).

Omdat wij alles bijhouden en in kaart brengen krijg je grip en overzicht waardoor de certificering continue op de achtergrond gemanaged wordt.

Ons platform helpt u met alle werkzaamheden die horen bij het behouden van certificeringen van alle fases. Deze fases zijn: Implementeren – Adopteren – Monitoren – Optimaliseren & Audits

Voor uitgebreide informatie;

Neem contact met ons op